天道首页 > SAT考试 > SAT官方每日一题

sat考试官方每日一题 阅读篇

责任编辑:ziwei.jia来源:互联网时间:2017-09-05 13:44:00点击:

为迎接即将到来的sat阅读考试,相信同学们已经做了充分的准备。那么,今天,小小编也来助大家一臂之力。在接下来的文章中,天小道将分享一道来自官方的sat阅读试题,附有解析哦,希望各位能够重视起来!

关键词: satsat阅读sat阅读试题

  为迎接即将到来的sat阅读考试,相信同学们已经做了充分的准备。那么,今天,小小编也来助大家一臂之力。在接下来的文章中,天小道将分享一道来自官方的sat阅读试题,附有解析哦,希望各位能够重视起来!

  Critical Reading>Select an Answer

  The recovery of southern sea otters appears to havetaken an upturn, according to results from theannual California sea otter survey released by theU.S. Geological Survey. Yet despite an overallincrease in sea otter abundance, sharks have been "taking a bite" out of the portion of the population that could fuel expansion into new areas.

  "There's much more to the story here than the main finding would suggest," said Dr. TimTinker, a research ecologist who leads the USGS sea otter research program. "We are lookinginto various factors that may be affecting the survey results, including a boom in urchinabundance from Big Sur to Monterey that may explain the uptick in numbers in the rangecenter, and high levels of shark bite mortality that are likely responsible for continued declinesat the north and south ends of the range."

  This year's survey results suggest an increasing trend over the last five years of almost 2 percent per year and the population index, a statistical representation of the entirepopulation calculated as the three-year running average of census counts, has climbed to 3,054 from 2,711 in 2010. The growth is accounted for by an unexpected jump in numbers inthe center of the sea otter's range, an area that spans from Monterey south to Cambria.

  While the population index continues to trend upward, the northern and southern subsets ofthe population continue a five-year decline, dropping 2 percent and 3.4 percent per year, respectively, numbers consistent with increased shark bite induced mortality in these sameareas.

  Since the 1980s, USGS scientists have computed the annual population index and evaluatedtrends in the southern sea otter, "Enhydra lutris nereis," a federally listed threatened speciesfound in California. For southern sea otters to be considered for removal from threatenedspecies listing under the Endangered Species Act, the population index would have toexceed 3,090 for three consecutive years.

  The passage characterizes the main finding of the 2015 sea otter survey conducted bythe US Geological Survey as __________

  A.initially promising, because it shows that the southern sea otter will not become anendangered species.

  B.very significant, because it validates the recent efforts of sea otter conservation groupsworking along the California coast.

  C.ultimately inconclusive, because it does not incorporate data from sea otter populationsurveys conducted before 2010.

  D.somewhat misleading, because it does not make it clear that the southern sea otterpopulation trends varied throughout the range.

  天小道温馨提示:各sat考生在看过上述sat阅读试题之后,自己分析解答,再看相应的sat阅读答案及解析,会更有效哦!

  答案:D

  解析:

  Choice D is the best answer. According to the passage, the US Geological Survey found that the population of the southern sea otters "appears to have taken an upturn." The passage characterizes this finding as somewhat misleading, however, because the population of the southern sea otters is increasing only in the center of California’s coastal range, while sharks are causing "declines at the north and south ends of the range."

  怎样,文中这道sat阅读试题,sat阅读备考生们有木有答对呢?好啦,今天的文章,到这里就全部结束了,如需掌握其他sat精彩内容,欢迎继续锁定天道教育相关培训频道,谢谢合作!

  天道六步曲第二步为您进行考试指导,天道培训核心思维颠覆国内传统大班无差异化批发模式,采取一对一个性化教学,辅之小班精英辅导应试方法和学生英语能力结合,考试辅导和留学规划一体化行动,学生国际化英语思维构建及西方人文知识和视野的开拓并重。

  我们具体的服务项目如下:

  1. 免费测评模考,分析申请人的问题,制作考试测评报告和备考指导

  2. 结合申请人的申请目标和考试基础,制定考试整体规划及时间安排

  3. 提供对申请人有帮助的考试经验和机经等

  4. 根据需要提供免费口语模拟和指导服务

  5. 免费修改作文4篇

  6. 考前心理指导,调整考前心理状态

  (注:口语模拟和作文修改服务提供时间为每年2月28日-8月1日)

大家都在关注

分享到:

  • 出国考试圣诞&寒假集训班
  • 2017年SAT考试攻略

请输入验证码关闭

  • 考试系列APP上线

免责声明:①凡本站注明“本文来源:天道教育”的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属本网所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他方式复制发表。已经本站协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明“稿件来源:天道留学”,违者本站将依法追究责任。②本站注明稿件来源为其他媒体的文/图等稿件均为转载稿,本站转载出于非商业性的教育和科研之目的,并不意味着赞同其观点或证实其内容的真实性。如转载稿涉及版权等问题,请作者在两周内速来电或来函联系。

关于天道天道历史资质荣誉特色优势媒体报道企业招聘更多
培训服务北美课程北美课程特色英联邦课程英联邦课程特色天道培训优势更多
培训课程SAT课程托福课程雅思课程GRE课程GMAT课程更多
高分学员榜SAT高分学员托福高分学员雅思高分学员GRE高分学员GMAT高分学员更多
名师风采五星名师多对一教学加辅导海归+名校多年教学经验内部教材独家研发更多
");}(document);