天道首页 > SAT考试 > SAT官方每日一题

2017年4月24日 sat数学官方每日一题

责任编辑:ziwei.jia来源:互联网时间:2017-04-25 14:04:12点击:

马上就要参加sat考试了,童鞋们准备得肿么样了?本篇的文章,天小道带来了4月34日的sat官方数学题,借助这道sat考试题目,大家不妨找找感觉!话不多说,现在,就让我们来看看今天的资讯!

关键词: satsat考试sat考试题目

  马上就要参加sat考试了,童鞋们准备得肿么样了?本篇的文章,天小道带来了4月34日的sat官方数学题,借助这道sat考试题目,大家不妨找找感觉!话不多说,现在,就让我们来看看今天的资讯!

  Mathematics>Standard Multiple Choice

  Read the following sat test question and thenclick on a button to select your answer.

  The number of data objects stored in a company's "cloud" increased at a rate of 190% per year for 5 years. At the end of the fifth year, the number reached 762 billion objects. From the beginningof the sixth year, 1 billion objects were being added daily to the company's cloud. If the growthrate had not changed in the sixth year, approximately how many more objects would havebeen on the company's cloud at the end of the sixth year than the actual number of objectsbased on the constant daily increase? (Use 365 days per year.)

  A.1.1 trillion objects

  B.2.2 trillion objects

  C.320 billion objects

  D.397 billion objects

  天小道温馨提示:各sat考生在看过上述sat考试题目之后,自己分析解答,再看相应的sat考试答案及解析,会更有效哦!

  答案:B

  解析:

  Choice A is correct. If the number of objects was growing by 190% per year, that meant there were 100%+190%=290% as many objects at the end of one year as there were at the end of the previous year. That is the same as multiplying by 2.9 each year. The growth during the first 5 years can be modeled using the expression A*2.9^t, where A is the initial number of objects stored in the cloud and t is the number of years that have passed.

  Since there were 762 billion objects at the end of the fifth year, if the number of objects continued to grow at the same rate, by the end of sixth year this number would be 2209.8 billion, which is about 2.2 trillion.

  Once the company begins reporting a steady amount of increase per day, we can use a linear model. Since during the sixth year, 1 billion objects were added each day, 365 billion objects were reported to be added in the sixth year. So the total number of objects (in billions) at the end of the sixth year is 762 +365=1127, or approximately 1.1 trillion objects.

  Therefore the difference between the total number of objects that would have been stored if the rate remained exponential and the total number of objects given the linear rate (in trillions) is 2.2-1.1=1.1. So, there would have been about 1.1 trillion more objects stored if the rate continued to be exponential.

  怎样,这次的sat考试题目,是否令童鞋们满意?大家是否答对了呢?好啦,以上,就是今天的sat资讯,如想掌握其他讯息,欢迎继续关注天道教育sat考试频道,相信天小道,您一定不会失望而归!感谢阅读!

  sat金牌一对一

  想要快速提分,一对一最适合你

  1一对一会根据你的实际情况制定计划

  2每天有专职顾问记录你全天的学习进度

  3授课的时间、地点、形式都非常灵活

  4一对一授课的吸收率是大班课的5倍

  5教学更具交流性,课堂上可随时反馈

  6每学科教师辅导+专门学习顾问+助教

  数据证明一对一授课的吸收率,是大班课的5倍!

  天道标准化sat课程教学体系——平均教龄5年以上教师研发,历经8年sat考试实战验证,数据证明一对一授课的吸收率,一对一授课效率是小班授课的2~3倍,是大班课的5倍,最大限度保证学习效果,家长要做的就是放心把孩子交给天道。

  一对一授课能为你做什么?

  一对一的授课非常适合想要快速提分的学生,它的吸收率比班课更高,排课更为灵活,这意味着用更短的时间达成目标。尤其是想要冲击高分的学生,很难在约定俗成的班课上有针对性地弥补短板。老师在一对一的形式下,也能更好地照顾到学生的需求。以作文批改为例,如果是班课就难以实现,因为数量太多了,费时费力。但在天道的一对一授课中,每位学生都能获得经老师2次修改成文的文章4-6篇。想在25分钟内流畅地写出500词以上的文章,没有这个打磨的过程,谈何容易。

  自由安排上课时间,网络课堂克服地理限制

大家都在关注

分享到:

  • 2017天道暑期培训课程
  • 2017年SAT考试攻略

请输入验证码关闭

  • 2017天道暑期培训课程

免责声明:①凡本站注明“本文来源:天道教育”的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属本网所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他方式复制发表。已经本站协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明“稿件来源:天道留学”,违者本站将依法追究责任。②本站注明稿件来源为其他媒体的文/图等稿件均为转载稿,本站转载出于非商业性的教育和科研之目的,并不意味着赞同其观点或证实其内容的真实性。如转载稿涉及版权等问题,请作者在两周内速来电或来函联系。

关于天道天道历史资质荣誉特色优势媒体报道企业招聘更多
培训服务北美课程北美课程特色英联邦课程英联邦课程特色天道培训优势更多
培训课程SAT课程托福课程雅思课程GRE课程GMAT课程更多
高分学员榜SAT高分学员托福高分学员雅思高分学员GRE高分学员GMAT高分学员更多
名师风采五星名师多对一教学加辅导海归+名校多年教学经验内部教材独家研发更多
");}(document);